Båndpasta med persillepesto
rikkekejseren1362684989474
Forleden lavede jeg en pastaret ud af den persille/balsamico pesto jeg havde lavet i fredags. Jeg kunne adrig drømme om, at smide rester ud – i stedet finder jeg hellere en ny måde man kan spise det på.
Den var ret let og smagte sindsygt-mother-f’in-røv-godt. Billedet jeg tog af retten er meget beskedent, for i virkeligheden spiste jeg to portioner og rev det der svarer til en ½ parmasanost ud over. Jeg er et svin, jeg ved det.
Ingredienser:
- Persillepesto fra tidligere indlæg eller anden pesto
- 1 hakket løg
- 1 hakket fed hvidløg
- 3 kyllingefilleter skåret ud i små tern
- Olie til stegning
- 1 pakke båndpasta
- Salt + peber
- Parmasan
Opskrift:
- Steg løg, hvidløg og kylling i lidt olie. Brug gerne en wok.
- Kog båndpasta
- Kom det kogte pasta i wokken og tilsæt pestoen og rør godt rundt.
- Hertil lidt parmasanost
Senere i dag skal jeg ud og hygge med nogle loge-veninder. Vi havde egentlig planlagt den helt store tur, med is (bajere) i Nyhavn og en kanalrundfart. Men nu må vi se hvad vejret indbyder til.
Ingen kommentarer endnu