Shish kebab & persille/balsamico pesto

Konfirmation

Pyyyh! Endelig har jeg tid til at blogge. Jeg har været på farten både i går og hele dagen i dag. I går var jeg til min fætters konfirmation. Det var en rigtig hyggelig og flot dag og tror jeg blev lidt forelsket i et par af min fætters (14årige) venner.

De var så pæne i deres skjorte-drenge og alle ved jo, at det er det unge kød der hitter. Nå, ro på Rikke..

Jeg havde en smule krise over mit outfit. Skulle det være fint? Eller pænt fint, eller bare fint-fint? Og fordi jeg har haft brækket min klumpefod, så kan jeg absolut ikke gå i høje hæle eller det der minder om det. Tør ikke en gang tænke på hvad der ville ske, hvis jeg gjorde!

Men jeg fandt en kjole frem, som jeg købte i Zara i vinter. Den var meget fin-fin og tøse-pyntet – men utrolig smuk. Den kostede oprindeligt 299kr., men mor her nupsede den på tilbud til 129kr. (?!?!?!?!?!)

Jeg er for vild.

Jeg fiskede også nogle plateau sko, fra Bianco, frem fra gemmeren. Et par sko jeg fik af min storesøster i sommer. De passede perfekt til kjolen og så var jeg jo fri for sneaks. Pyh-fucking-ha! Jeg har aldrig været så pjattet med, at købe sko. Nok mest fordi jeg har så overvægtige fødder, at de enten ikke kan være i nogen eller “vælter” ud over kanten.

Men det er et helt andet indlæg..

dallevalle 031

Thors konfirmation 031Thors konfirmation 070

 

 

 

2

  • Ha ha,, en sjov måde at starte på, jammen det lydder da som om det har været en super fed konfirmation på flere måder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • rikkekejseren1362684989474

      Dét var det. Helt bestemt 😀 Man skal aldrig gå ned på ungt kød og sko.. 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shish kebab & persille/balsamico pesto