Båndpasta med persillepesto

S.K.A.N.K.

Svært at vide, hvad det står for.

Nå, vejret i går bød ikke ligefrem op til hverken kanalrundfart eller en gammeldags isvaffel. Selvom det kunne have været hyggeligt, betød det egentlig ikke så meget. Jeg mødtes som sagt med mine veninder fra S.K.A.N.K.-logen og vi havde så meget, at tale om, at vi ikke ænsede hvad der skete omkring os.

Logen består af seks piger. Seks meget forskellige piger, for at sige det mildt. Vi lærte hinanden at kende, da vi arbejde på Berlingske og på trods af vores aldre og forskelligheder, har vi masser at tale om. Vi fandt hurtigt ud af, af vores store passion er bandeord, mænd og meget grimt sprogbrug. Dét kombineret med sprut og røverhistorier om swingerklubber gør os til en unik loge på meget slap line! Logepigerne består af en kontormus, nogle lærerstuderende, en poledancer/FCK cheerleader og studerer på KEA, en jurastuderende og så er der mig. Ud over det har vi mange blandede nationaliteter. Kun én hel dansker, ellers består gruppen delvist af en kroater, spaniere, italiener og en afrikaner. Fandme et lækkert mix!

Vi valgte at sætte os hen på Café Zirup og sippe lidt varme drikke. Vi fik også kørt lidt nachos i hovedet – det var simpelthen så hyggeligt!

Længe leve S.K.A.N.K.

skank 001

skank 008

skank 009

skank 016

skank 010

skank 024skank 019

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Båndpasta med persillepesto