Turen går til

Værnedamsvej igen

Igen var jeg at finde på Værnedamsvej. Det er simpelthen københavns hyggeligeste gade og i dag var ekstra særlig, fordi der var markedsdag. Det betød at forretningerne på gaden havde små boder ude foran og mange “udefrakommende” havde boder med loppe-gøjl. Pisse hyggeligt. Det var der jeg fandt min såkaldte “Szhirley-kjole” til en 20’er. Det er en langærmet stram kjole med søvpallietter og den er møgflot! Szhirley var der nemlig sidste sommer og solgte ud af sine gemmere. Nøj hvor havde hun bare mange flotte ting og jeg fik da heldigvis også gaflet en masse flotte stykker tøj.

Jeg mødte op så snart de åbnede kl 10.00 og jeg fik hapset en super sød skjorte fra Weekday til kun 35kr. Lopperne var til at prutte om prisen med og det gør bare det hele meget sjovere. Der blev hurtigt proppet med mennesker, så jeg søgte ly hos Shop. De havde sørget for god musik, kolde bajsere og to lounge-områder. Lige midt i solen! Der fik jeg en sludder for en sladder med design-pigerne og en lille grøn. Klokken var jo “ølve” – hø hø høøø..

 4-5-13 værnedamsvej 002

4-5-13 værnedamsvej 003

4-5-13 værnedamsvej 005

 4-5-13 værnedamsvej 012

Buksedragt af mærket ‘Eksempel’, købt på loppemarkede til en 50’er. Bomberjacket og guldkæde fra H&M

4-5-13 værnedamsvej 021

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til