Irritationsmomenter

BODY SPICE

lmadena 002

Jeg er i betydeligt bedre humør i dag, end jeg var i går. Jeg har nemlig fået flere lækre produkter fra webshoppen Body Spice.

Wiiiihuuuuu!

Jeg har blandt andre fået tilsendt et hårserum der modvirker tørt hår og er med mandel og cashewnøddeolie. Man skal smøre stadset ind i vådt hår – fra hovedbund til hårspids og så kan man faktisk gøre som man plejer. Det bliver ikke en gang fedtet af det, fordi det ikke direkte er olie man klasker i håret. Det gør mit hår helt skinnende og så det ser sundt ud efter brug. Haps, haps, haps. Det ka’ vi li!

Jeg fik blandt andre en prøve på verdens velduftende bodylotion. Den hedder Bio Saffron Dew og gør min hud sååååååååå forbavsende blød. Den dufter tilmed også af min mor, som jeg husker hende da jeg var lille, så jeg bliver helt nostalgisk af den.

I skulle tage at besøge deres webshop her: www.bodyspice.dk for de har mange andre lækre produkter og så er det ret ofte rabat og dermed masser af penge man kan spare.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Irritationsmomenter