Om slidtage

Pasta med spinat og laksefillet

I dag er det en vigtig dag. Som i pis’ vigtig. Min storesøster bliver færdig som folkeskolelærer og det er da ret stort! Jeg skal med vores familie og hendes kæreste hen på Frederiksberg Seminarium og tage stolt imod hende, når hun kommer ud fra eksamenslokalet. Og så kan hun officielt kalde sig for dansk, dansk som andet sprog -og samfundsfagslære for udskolingselever. For fanden hvor er hun altså sej og hvor er jeg stolt af at hun både er smuk og dygtig!

Og glæd jer lige til at “møde” hende, når jeg skal ud og rejse om en måneds tid – hun kommer nemlig til at gæsteblogge her inde, imens hendes brune lillesøster sidder og drikker fadbamser med kondens og spiser peanuts i det græske.

Nåh, men min egentlig intention var at fortælle lidt om endnu en lækker og nem pastaret jeg har lavet. Nemlig båndpasta med spinat og laksefilet. I får lige la receta. Altså opskriften, hvis nogen skulle være i tvivl.

Ingredienser:

Pastaret

  • båndpasta,
  • en kvart pose frossen spinat
  • ½ madlavningsfløde
  • 2-3 fed hvifløg, finhakket
  • en god håndfuld cherrytomater, halveret
  • salt + peber

Laks

  • en laksefilet
  • div. krydderier
  • presset hvidløg
  • olivenolie

Opskrift:

Pasta

  1. svits spinat og hvidløg i dyb pande
  2. kom fløde i og lad det simre i små 10 min.
  3. kog pasta og bland i
  4. tilføj salt+peber og til sidst tomater

Laks

  1. kom olie i et ildfast fad
  2. læg laksen i med skindet ned ad gnub med lidt olie
  3. tilsæt krydderier og hvidløg
  4. kom i ovn i 20-30 min på ca. 200 grader

Bakken 012

Bakken 013

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om slidtage