Dagens i Sønderby

Pulled pork & coleslaw

Jeg er officielt blevet forelsket i en gris. Ikke i hvilken som helst gris – og nej det er ikke min kæreste selvom det snildt kan ligne, at de har samme hudfarve. Det er nemlig pulled pork-grisen. For hold nu op hvor smager det jo bare helt fantastisk. Jeg har set mange varianter på Instagram (hey, husk at I lissom også kan følge bloggen der inde på rikkeogkejseren!) og jo det har da set spændende ud og jo jeg har det hørt at det skulle smage okay. Men det er en underdrivelse, for det er vanvittigt lækkert.

Jeg lavede pulled pork med pitabrød til denne omgang og en fedtfattig coleslaw. Jeg har haft prøvet coleslaw en enkel gang før, men det var bare not my thang. Det dér mayonnaise-eddike-helvede blev for meget. Men jeg har lavet en meget skrabet udgave og den kan man spise alene, hvis det skal være.

Ingredienser: (to pers.)

  • 1 pakke pulled pork (min var købt i Kiwi minipris og var herregod)
  • 6 gulerødder, revet
  • Samme mængde hvidkål, snittet fint
  • 6 spsk cremefraiche 9%
  • 3 spsk eddike
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sukker
  • pitabrød

Opskrift:

  1. Kom svinet i ovnen og gør hvad der står på pakken
  2. Snit grøntsager og kom i en skål
  3. Rør dressingen og hæld over gulerødder og hvidkål
  4. Voila

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens i Sønderby