I do not 'Shine like a star'

Om at vende tilbage

Så. Nu er jeg her. Som i for real denne gang. De seneste par måneder er der så mange, der har efterspurgt mine indlæg om klamme børn og opskrifter. Jeg er oprigtig ked af, at jeg har bailet med mine ganske-almindelig-lort-i-hverdagen-indlæg – for jeg har selv savnet det!

Men jeg er her nu. Og jeg mener det!

Der er så mange ting jeg skal fortælle jer om, som der er sket i mit liv siden sidst. Så mange fulde og uregerlige aftener og så mange sindsygt lækre retter jeg har spist. Cæsar har det faktisk også ret lækkert og han er vist nok blevet forelsket i en lille tæppetisser. Altså han går i hvert fald meget op i, at snuse hende i rumpen, hver gang de hilser.

Anyways. Jeg har købt lejlighed med min kæreste, som i YAY, juhuuu. Andel i Valby og et 30årigt lån til os, JATAK. Hvor voksent oven i købet. Og så er jeg for nyligt blevet fadder for hende dér den søde, dejlige Vigga, som I måske nok husker? Endnu mere voksen-hed oven i hatten! So stay fucking tuned, okay?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I do not 'Shine like a star'