DROP IN

Æbleboller med kanel

1467287_10151771801447001_1949290410_n

Her kommer en opskrift på nogle af de lækreste boller jeg ever-ever har smagt. De er lækre svampede (hader tørre pisboller) med en skøn smag af kanel. Min søster og jeg bagte dem hos min far i weekenden og de hittede dæl dulme. Især hvis man kommer en omgang tandsmør på, når de er nybagt.

  • 50 g gær
  • 1 dl minimælk
  • 1 tsk salt
  • 1 dl fedtfattig A38 eller lignende
  • 1 dl havregryn
  • 2 æggehvide
  • 2 spsk perfect fit (behøves ikke)
  • 2 tsk kanel (vi kom liiiiiiiiidt mere i)
  • 4 revne æbler
  • 340 g hvedemel
  1. Lun mælken en smule og opløs gæren i mælken
  2. Tilsæt A38 og æggehviderne til mælken og rør det godt ud
  3. Bland mel, kanel, perfect fit, salt og havregryn. Hæld det i mælken og ælt en smule.
  4. Tilsæt revne æbler og ælt godt sammen (Kom gerne mere mel i til den ikke er så klistret)
  5. Lad dejen hæve i 40-50 min.
  6. Ælt, form og efterhæv dem i 30 min.
  7. Pensel med æg og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 17-20 min.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DROP IN