Hello dip-dye

Gravide kvinder og gode karakterer

Yes baybay, jeg gjorde det.

Jeg var i går oppe i endodonti, som er rodbehandlinger. Og jeg fik 12! Fårking om jeg ikke gjorde. Så jeg brugte resten af dagen på, at fejre det med min gravide veninde og køre i hovedet. Om aftenen tog vi ud og spiste. Så hyggeligt!

Egentlig synes jeg ikke, at der er den store forskel på hvad jeg laver når jeg er sammen med (alle) mine gravide veninder. Det eneste vi ikke kan, er at drikke os ubehagelige og tage på Heidis. Men hvad faen.

Faktisk har jeg fundet flere gode grunde til hvorfor det er fedt, at have veninder med rogn.

  1. De er jo sultne! Så det gør ikke noget, at man spiser tre to portioner aftensmad.
  2. Er man selv lækkersulten, kan man altid køre den over på dem: ‘Mmm her dufter lidt af kage. Kunne DU tænkte dig et stykke?’ eller ‘Ja jeg har købt lidt Oreo-is i dagens anledning – men kun fordi du skulle komme (ja klart)’.
  3. Jeg har fået lov til, at spørge om hvordan deres vidunderliv ser ud efter fødslen. Én har lovet mig, at jeg må se krateret. Fedest!
  4. Der er en rigtig god grund til, at man ikke behøver, at være så aktiv. Det er fx helt okay, at ligge på sofaen hele aftenen og se ‘De Unge Mødre’ og samtidig køre is i hovedet.

Det er sgu ikke helt gralt, at have veninder der er knocked up. Bare for, at sige det på en pæn måde.

Min morgenmad skulle være en god “opkvikker” inden prøven. Den bestod af yoghurt natural, havregryn, kokosmel, hørfrø, solsikkekerner, æbletern og kanel

17-03-13 009

Jeg fejrede min suveræne karakter med en overdådig frokost

17-03-13 011

Min veninde kom med hjemmebagte M&M cookies. Ikke dårligt.

17-03-13 001

Gravid, smuk og dejlig. Hun er flot ikke?

17-03-13 003

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello dip-dye