Asics og accenter

Hello dip-dye

Lana Del-fucking-Ray Blue-Hair-Dip-Dye-Hair-styles

17-03-13 014

Se hvad den søde postmand kom forbi med til mig.

Min søster og jeg vil prøve, at bevæge os ud i det 90’er inspireret dip-dye. Vi er begge ret pjattet med homré, som den kære Lana Del Ray har for oven. Men da min søster er lærer og jeg arbejder på en klinik, går det simpelthen ikke, at vi render rundt til dagligt og ligner punkere. Vi vil gerne kunne skylle det ud igen og derfor har vi sendt bud efter Kevin Murphys ColerBug.

Det er en form for hair-shadow og skylles ud igen efter én hårvask. De findes i super mange flotte farver. Så mange, at vi havde røvsvært ved, at vælge. Vi tænkte, at vi ville prøve en farve hver, så vi kan låne af hinanden. Min søster var vild med den orange, mens jeg vaklede frem og tilbage mellem den hvide og lilla. Det endte så med, at jeg tog den hvide, for jeg tænkte, at den passer til alle slags outfits (man skal jo endelig ikke bevæge sig ud i noget nyt – IDRK!)

Jeg glæder mig til, at prøve dem og vise billeder af resultatet. Hvis de er som forventet, bestiller jeg altså også en i lilla, for den var voldsomt flot! Og man kan jo heldigvis også kombinere farverne.

Sejt, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asics og accenter