Jeg er ramt

Pænt barn & kage

Jeg har fundet ud af, at jeg faktisk godt kan lide børn. Hvis altså de er pæne.

Heldigvis er ham her Willum ret pæn! Så det gør ingenting, at han savler ud over hele mit Iphone cover eller, at hans mor og jeg skal skynde os, at kaste en sindsyg lækker kage i hovedet så vi kan gå, fordi han får et mor-jeg-keder-mig-herre-meget-café-besøg-er-nok-bare-ikke-så-meget-mig-jeg-er-jo-en-dreng-for-fanden-raserianfald. Næ, det gjorde faktisk ingenting.

Jeg er blevet okay-rask, solen skinner og vi har påskeferie. Bedre bliver det simpelthen ikke (bortset fra et klammo forkølelsessår jeg har fået – hvad fanden sker der for det?!). Og det er nok derfor, at jeg rigtig godt kan lide de dersens små børn ekstra meget i dag.

Willums mor og jeg tog på Café Taxa på Nørrebro og fik æblecrumble og noget varmt saft. Det var siiiiiindsygt lækkert og var tydeligt hjemmelavet. Det var rustikt, med tilpas skræl på æblestykkerne og masser kanel. Det kan jeg varmt anbefale!

Se hvor sød jeg er!

kato 016

Willums smukke mor, Camilla

kato 018

kato 022

Jo jooo, jeg sad skam også med den lækre lille fyr

kato 025

Vil også gerne lige vise min nye flotte mintfarvede bluse, jeg fik af min søster, da hun kom hjem fra bruxelles. Sikke pæn!

kato 032

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ramt