Kladdkaka

Båndpasta med persillepesto

dallevalle 004

Forleden lavede jeg en pastaret ud af den persille/balsamico pesto jeg havde lavet i fredags. Jeg kunne adrig drømme om, at smide rester ud – i stedet finder jeg hellere en ny måde man kan spise det på.

Den var ret let og smagte sindsygt-mother-f’in-røv-godt. Billedet jeg tog af retten er meget beskedent, for i virkeligheden spiste jeg to portioner og rev det der svarer til en ½ parmasanost ud over. Jeg er et svin, jeg ved det.

Ingredienser:

  • Persillepesto fra tidligere indlæg eller anden pesto
  • 1 hakket løg
  • 1 hakket fed hvidløg
  • 3 kyllingefilleter skåret ud i små tern
  • Olie til stegning
  • 1 pakke båndpasta
  • Salt + peber
  • Parmasan

Opskrift:

  1. Steg løg, hvidløg og kylling i lidt olie. Brug gerne en wok.
  2. Kog båndpasta
  3. Kom det kogte pasta i wokken og tilsæt pestoen og rør godt rundt.
  4. Hertil lidt parmasanost

Senere i dag skal jeg ud og hygge med nogle loge-veninder. Vi havde egentlig planlagt den helt store tur, med is (bajere) i Nyhavn og en kanalrundfart. Men nu må vi se hvad vejret indbyder til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kladdkaka