Lørdagshygge

Cocktails på Zefside

År mand i går var den hårdeste dag længe. Jeg havde de dérsens psykopat tømmermænd, hvor man bliver ved med, at køre i hovedet og bliver ved med, at kaste det op igen.

Nå, men det var egentlig det hele værd, for jeg havde den hyggeligeste lørdag aften! Mine to barndomsveninder kom til middag hos mig. Jeg havde lavet god mad, men vi glemte desværre desserten. Til gengæld fik vi drukket en hulens masse sjusser og drinks. Så måske det går lige op.

Vi fortsatte ud i nattelivet og endte på Zefside. Det var vores første besøg på den bar og det bliver bestemt ikke den sidste. Vi havde set, at vores gamle folkeskoleven arbejdede som bartender der og, at de lavede enormt flotte drinks. De havde både søde bartendere, lækkert musik og flotte drinks. Og egentlig er det dér med, at kende en af bartenderne pissehamrende farligt. For nøj hvor blev jeg fuld! På den der ja-det-er-mig-der-bøvser-piñacolada-wuuuhuuuu-jeg-har-det-for-vildt-jeg-skal-hjem-og-det-skal-være-NU-når-nej-jeg-skal-da-først-en-tur-på-mac’en-og-slå-min-rekord-tre-cheeseburgere-en-stor-cola-kværnet-på-7-minutter-sikke-en-prinsesse-måde.

Men fedt, det var det!

Tinto de verano/spansk sommervin

27-04 037

Jeg fik sørme også blomster. Min gule jakke har jeg købt af selveste Szhirley til en 20’er 

27-04 031

Cæsar var også med til slik-og-ballade-tid

27-04 044

Damerlamer

skank 084

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagshygge