Kladdkaka
rikkekejseren1362684989474
Jeg er omringet af svenskere på mit arbejde. Ej det passer ikke, men min chef er svensk og min kollega har en svensk kæreste. Derfor har jeg hørt mange gode ting om de svenske specialiteter og især “klat-kagen” lød super lækker. Min kollega har lovet mig, at bage denne lækre og nemme kage til mig og i går var dagen, hvor jeg fik lov at smage.
Den er sådan lidt brownie-ish med sprød skorpe og creme de la creme-agtig i midten. For satan den er lækker! Og hvis man er til nødder, is eller bær, kan man sagtens pifte den op med det.
Kladdkaka
Ingredienser:
- 2 æg
- 100g smeltet smør
- 3 dl sukker
- 2 ½ dl mel
- 4 spsk kakao
- 1½ tsk vanille
Opskrift:
- Pisk æg, sukker og smør
- Bland mel, kakao og vanille forsigt i sukkermassen
- Hæld i en lille bradepande og bag på 200 grader varmluft i 13-18 min
- MÅ IKKE BLIVE GENNEMBAGT
- Smager bedst dagen efter, når den har sat sig.
Ingen kommentarer endnu