Strandtur og Filur

Shish kebab & persille/balsamico pesto

19-04-13 042

Jeg lovede, at lægge opskrifterne ind på det mad jeg lavede forleden. Husk, at det hele er sådan lidt på slum. Derfor vil jeg råde jer til, at bruge jeres sunde fornuft-agtigt.

Shish kebab

Ingredienser:

  • Grillspyd
  • 500g hakket oksekød
  • 1 lille bundt forårsløg
  • ½ finthakket løg
  • Chilli efter behov
  • Jeg brugte der ud over også en arabisk krydderiblanding
  • ½ dåse tomatpuré
  • 1 æg
  • 2 store tsk mel
  • 1 squeez olie

Opskrift:

  1. Bland det hele sammen i en skål
  2. Form små kugler og sæt på grillspyd
  3. Læg i ildfast fad og grill spydene eller bag i ovn

Persille/balsamico pesto

19-04-13 031

19-04-13 036

Ingredienser:

  • 1 bundt persille
  • Sesam, cashew, mandler, solsikkekerner og hasselnødder
  • 1 squeez balsamico
  • ½ dl Olie
  • ½ dl mælk
  • Lidt salt
  • 1 fed hvidløg
  • 1/3 hel parmasan

Opskrift:

  1. Rist nødder, frø og kerner
  2. Blend til det bliver til en sammenhængende masse

Jeg havde også ristet lidt rugbrød til smørelse af tapanaden, samt bagte kartofler.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandtur og Filur