Lagsagne

Fridag

I dag har jeg en fridag som skal nydes på for fulde gardiner. Jeg stod derfor tidligt op og løb en tur med Cæsar. Jeg er ikke typen der sover længe, så snart jeg kan komme til det. For det kan min krop faktisk slet ikke finde ud af. Efter en bytur kunne det være super rart, at sove den ud og så er det dét. Men ellers synes jeg, at det er skønt at få noget ud af min dag.

Nå, men jeg løb så en tur og tog bag efter hjem og nød solen på min altan og spiste en god portion morgenmad. Jeg besluttede mig for, at tage ud og købe lidt sommertøj til min kæreste og jeg. Han er ikke den der kom-lad-os-tage-ud-og-shoppe-jeg-har-sådan-brug-for-et-par-nye-bukser-fyr. Det er mere mig der begynder at få ticks når jeg ser hvor forvaskede hans T-shirts er og hvor mange huller der er i sokkerne. Så jeg drog afsted og jeg synes egentlig at det primært var H&M der havde pænest herretøj og i samme kæde fandt jeg en sød sommertop i en flot fersken farve. Til mig altså. Den må I se en dag.

I aften skal jeg hjem til mine forældre og grille og dét glæder jeg mig til.

Skønt med fridage – og så på en fredag!

lmadena 021

Yoghurt natural med kiwi, græskarkerner og solsikkekerner

lmadena 023

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lagsagne