Sjusser med søsterlystig

Ladywalk

Goddaw der ude!

Jeg undskylder mange gang fordi jeg ikke havde blogget i går. Men jeg havde virkelig travlt, gik enormt langt og var ualmindeligt træt om aftenen. På den dér måde, hvor jeg kunne mærke savl ned ad min kind og at tungen i et svagt øjeblik var ude af munden.

Jeg var nemlig til Ladywalk med min søde mor. Min mor har været til det de sidste 5 år og i år var jeg så heldig, at hun hev mig med. I år gik vi 7 km for skleroseramte kvinder og det var fedt! Det foregik på ti-øreren på Amager og vejret var helt perfekt til det. Der var fyldt med ældre kvinder (undskyld, mor), men der var faktisk også en del unge og sprøde piger som mig. Vi fik både sandwich, mad og drikke, ugeblade og en lækker goodiebag med alt godt fra havet. Min mor arbejder for Rigspolitiet, så vi skulle gå sammen med dem. Eller det var meningen. Det var noget med mig og et toilet og en rigtig lang kø, der gjorde at min mor og jeg gik alene. Men hold kæft hvor var det hyggeligt at gå der og sludre. Ikke nok med, at jeg synes min mor er et godt menneske, der støtter en god sag så blev jeg faktisk også ret imponeret over hvor hurtigt hun gik.

Hep hep! Siger jeg bare.

lmadena 003

lmadena 004

lmadena 019

lmadena 026

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjusser med søsterlystig