Ladywalk

Shine Like A Star

lmadena 001

Jeg har helt glemt at fortælle jer, at jeg er kommet ind i Shine Like A Star blogteam. What a heldig asen jeg er. Det er faktisk ret fedt og så er det et team af kvinder der brænder for sundhed, interesserer sig for ‘det alternative’, job og hverdagssysler, god mad og økologi. Og så er der mig. Jeg er blevet sat til opgave, at sætte ord på hvad jeg – og ikke mindst hvad bloggen står for. Den smøre skal I nok få en dag. Lige nu er jeg for pinligt ædru i fuld swing med at formulere noget der lyder fornuftigt, men som samtidig er mig. En kombination der ikke altid går helt godt i spænd, men det skal nok blive godt.

Men det skal jeg nok fortælle jer mere om..

Jeg har i den forbindelse fået tilsendt nogle økologiske hud -og hårprodukter fra webshoppen BODY SPICE. Det er produkter af mærket Biotique og de er ret lækre. Jeg har bla. fået en kropsolie der hedder Citronella Oil. Jeg er af den hudtype, der hurtigt bliver knastør og får irriteret hud af for meget parfume. Derfor kender jeg til mange kropsolier, men denne er faktisk den bedste jeg har prøvet. Olien dufter skønt af citron og så bliver man ikke overdrevet klam og fedtet af den. Jeg smører mig for det meste med den efter et bad, når jeg er tør, men faktisk kan man også smøre en smule ind i huden, mens man stadig er våd. Det gør at huden forbliver fugtig i længere tid, men det er kun når jeg har tid til det. Den er specielt sammensat til lindring af kroptræthed og ømhed. Lige mig! Den er som førnævnt økologisk og koster kun 67,5kr. Du kan få den her: www.bodyspice.dk

Peace.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladywalk