Opskrifter for alle pengene!

Tissekoner og bomberjackets

Undskyyyyyyld.

Jeg har ikke haft blogget i går, men det er simpethen fordi jeg har haft to prøver hængende over hovedet. Jeg har været sådan lidt ved siden af mig selv de sidste par dage og har derfor spist en hulens masse is. Jeg har virkelig været et svin og har ikke kunne forstå hvorfor. Men nu gør jeg og det er den dér pigeting, der har været skyld i mine mærkværdige spisevaner (først dessert, så aftensmad). Fordi jeg har haft kludret lidt rundt i min prævention denne måned, måtte jeg en tur på apoteket i går, da jeg havde nogle spørgsmål.

Jeg er meget privat omkring sådan noget og jeg har fx en skræk for mandlige gynækologer (fandme noget underligt noget, at læse til). Jeg gik derfor diskret hen til en farmaceut og spurgte om hun kunne hjælpe, da jeg havde nogle spørgsmål til alt det hérsens. Dame svarede ikke, men råbte der imod (tværs igennem lokalet) til sin mandlige kollega og spurgte om han kunne hjælpe mig med min menstruation.

Total. Upassende.

Og jeg havde egentlig mest lyst til at råbe tilbage, at han – og resten af apoteket for den sags skyld – da også gerne måtte se min tissekone, nu vi var i gang med, at inspicere mit stakkels vidunderliv. Midt i myldretiden!

Men det gjorde jeg ikke. I stedet bed jeg det i mig og tænkte, at jeg aldrig vil sætte mine fødder på det apotek igen. Jesus-fucking-christ!

Nå, men jeg fik styr på det og mine prøver er veloverståede. Så jeg besluttede mig for, at nyde det gode vejr og måske købe en pæn bluse. Jeg fandt desværre ikke noget til mig selv, men en gave til min kæreste. Det var en high school bomberjacket fra H&M og den var sat ned til halv pris fra 179kr.

Jeg synes den er MØGfed og vil faktisk forestlå ham, at det skal være en dele-jakke.

Ellers må han ikke få den. Mua-ha-ha-haaaaa.

Ret stilet med is i cykelkurven. Der er vel ingen der kan gætte hvad jeg skulle hjem og lave?

maj 023

Yiiiihuuu den flotte bomberjacket. Til deling..

maj 035

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrifter for alle pengene!