Müslibarer for dummies
rikkekejseren1362684989474
Så nu står den fandme på mad igen. Hygsomt, ikke?
Jeg har lavet verdens nemmeste müslibarer – så herrenemme, at da jeg havde lavet en portion, gik jeg straks i gang med endnu en. Af min egen fortolkning. Med chokolade selvfølgelig. Og de smager herregodt.
Det tager ikke mere end ti minutter at lave blandingen og så skal den køle af i en halv times tid, inden man skærer dem ud i barer. Pis’ nem måde, at få slukket den dér jeg-trænger-til-et-sukker-høj-på-energi-og-alt-det-dér-tørst.
Ingredienser:
- 1 dl havregryn
- 1/2 dl græskarkerner
- 1/2 dl kokosmel
- en lille håndfuld hakkede nødder. Denne gang brugte jeg hasselnødder, da jeg synes de er super lækre når de har været ristet.
- 3 spsk honninh
Opskrift:
- Rist kokos, havregryn, græskarkerner og nødder på panden til det bliver gyldent.
- Kom honning i og lad det smelte ind i blandingen. Jo mere honning, desto mere blødhed får de.
- Kom det på bagepapir og form det til en aflang firkant.
- stil i køleskab i ca. en halv time, til det er afkølet.
- Skær ud i barer og indpak i bagepapir.
Anden portion jeg lavede, sløjfede jeg hasselnødder og kom i stedet sesam i. Da det kom over på bagepapiret kom jeg knust pålægschokolade på toppen.
Ingen kommentarer endnu