Distortion

Young

I går aftes holdte jeg kæresteaften. Ikke på den der lad-os-holde-i-hånd-og-snave-i-det-fri-puha-hvor-er-vi-forelskede-og-har-mest-lyst-til-at-tage-hjem-og-se-en-film-og-gå-tidligt-i-seng-måde. Men egentlig mere på den der wuuuuhuuu-vi-drikker-nogle-bajere-tager-ud-og-spiser-drikker-lidt-flere-bajere-tager-på-luderen-og-spiller-noget-pool-og-drikker-lidt-sjusser-inden-vi-koncert’er-den-i-VEGA. Og hold da helt fæææst det var hyggeligt!

Vi spiste på The Village på Vesterbrogade, som er en pakistansk takeaway restaurant. Med rigtig hjemmelavet pakistansk mad, det var overdrevet lækkert! Efter maden tog vi på Luderen og spillede pool og jargonen var sådan lidt værtshusagtig, for der blev drukket fadøl, bandet og da jeg tabte (for anden gang), kom jeg vist til at kalde min kæreste for en “lorte-aberøv”. Der var tydeligt et snert af barnlighed over mig i det øjeblik, men håneri er so not cool!

Da VEGA åbnede dørene til Young kl. 20.00, stod vi klar parat til at swagge med. Det er ham der rapper med på Rasmus Thudes ‘Til månen og tilbage’, Medinas ‘Har du det ligesom mig’ og Nik & Jays ‘Gi’ mig dine tanker’. I går holdte han så sin første solo-koncert. Låg-sus-aften!

Jeg havde min nye top på, som jeg har fået af min søde mor. Den er fra BILKA og kostede 80kr.

lmadena 010

lmadena 014

lmadena 019

lmadena 031

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distortion