Om mødre og flødekager

Jo jo, jeg er skam i live!

Hvor er det bare for dårligt!

Det er for dårligt af mig, ikke at fortælle hvad jeg går og laver i dagligdagen. Hvad jeg foretager mig om aftenen, hvad jeg spiser til aftensmad og hvor jeg tager i byen med mine veninder. Men nu kommer sandheden, altså. Jeg har faktisk ikke foretaget mig ret meget på det seneste. Og det nærmest æder mig op indefra. Jeg har knoklet i skolen og vores nye lejlighed, så vi kan blive klar til Store Flyttedag. Egentlig har min kost bestået af de dér nuddelbøtter med karry og kattesmag – og ej at forglemme dåseøl. Min svigerfar har lært mig, at en øl mætter lige så meget som en wiener schnitzel, så det blev til øl på de sene arbejdsdage. Lækkert, ikke? Joda jeg har været ude og fulde mig. En masse endda.

Som i sammen med min kæreste og hans venner.

Som i ret ofte på en hverdag.

Som i lad os tage på værtshus pubcrawl i Valby.

Og som i karaoke-har-aldrig-været-min-ting-men-wuuuhuuu-det-er-fedt.

Det hele foregik på teenagemåden med morgenfest og opkast. Af og til i omvendt rækkefølge. Men! Jeg har ikke været ude med min søster og mine veninder og DET SAVNER JEG! Èn uge til og så er jeg daffet til Valby for good. Så piger. Er i der? Jeg er her endnu og jeg skal nok tage revanche.

526_10151719181662001_681818062_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mødre og flødekager