Rødbedehelvede part two

No-go liste

Jeg har været ude i mange situationer hvor jeg burde have holdt mund eller bare være gået hjem. I stedet har jeg sagt upassende ting, pointeret noget selvom jeg ikke burde, eller handlet direkte dumt. Jeg vil inderligt ønske, at jeg kan sige, at dette udelukkende er sket når jeg har fået en øl for meget. Men det kan jeg desværre ikke. Har derfor været så flink, at lave en advarer-jer-lige-lidt-liste. Selv tak.

  1. Samtale med lærer: “..Altså jeg synes færinger har en besynderlig hovedform..”. Lærer er selv færing. Det, at jeg gentager det er bare et no-go i sig selv.
  2. Kald aldrig din ex-underbo for en ‘pikansjos’ i opgangen. Det kan ske, at han hører det.
  3. Tage til fødselsdag i svigerfamilien med 85 inviterede. Med maveonde. Som i husk skiftetøj og gerne et ekstra sæt underbørger, så man ikke skal låne svigerfars.
  4. Kommenter ALDRIG en rockers tattovering på halsen i en kodyl brandert. Og slet ikke tilføj, at det ligner en påskekylling.
  5. Læg aldrig et link med overskriften “Muslimere modtager også julepakker i december” på Facebook. Slet ikke når man kommer fra Vestegnen.
  6. Skæld helst ikke en vagt ud, når man er på bar. Slet ikke iført sombrero hat. Det er virkelig upopulært, skal jeg hilse og sige.

Seks punkter blev det til. Resten gemmer jeg til en anden gang.

2

  • Louise

    Ha ha!!!! Er vild med sidste punkt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • rikkekejseren1362684989474

      Har mødt vagten et par gange efterfølgende. Altså ædru. Knap så fedt!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedehelvede part two