Det store dilemma

DROP IN

20131203-195647.jpg

Er der er andre lige som mig, der hader at tage til frisøren og bruge 600kr på at få klippet spidser, drikke lorte the, få revet ørerne når håret bliver frisseret og som et ‘farvel og tak’ klasker et eller andet vildt klistret stads i håret? Nå det er der, jamen det er der kommet en løsning på nu.

Normalt får jeg min frisørveninde til at klippe mig. Dels fordi hun gør det som JEG vil have det, hun er dygtig og dels fordi hun er billig. Jeg er simpelthen så nærrig når det kommer til det, at få ordnet hår. Der er jeg nok lidt ‘sønderjyde-jeg-gør-det-selv-agtig’ og betaler GERNE en halvtreller for en nedturs hårfarve i Bilka og støtter gerne op omkring elever (nok mest fordi jeg er i samme båd og kunne skide godt bruge lidt ekstra knaster).
Men min veninde der plejer at ordne det har travlt hele december, så jeg har måtte ty til andre midler.
Først bestilte jeg tid hos Streetcut på Frederiksberg, men jeg synes godt nok at 270kr. er en pervers pris for en klipning. Og da min søster så sagde “åh Gud, bare du ikke får hende der klippede min page skæv”, der stod jeg altså af. Min søde chef redede mig i sidste øjeblik og henviste mig til Drop In på Strandvejen. 200kr for en klip og ingen tidsbestilling. Jeg strøg ned efter arbejde og spurgte om de havde tid – OG DET HAVDE DE.
Der var pænt, de var pæne, men ikke FOR pæne, så jeg risikerede at få dårligt selvværd. De var faktisk også pisse søde og bød mig på en varm cacao, som jeg ikke nåede at drikke og så tog det KUN et kvarter fra jeg gik ind ad døren til jeg stod ude på strandvejen og snappede billede af vedkommende og salon. Det mindede meget om da jeg mistede min mødom: hurtigt ind og hurtigt ud. Det gav jeg 200kr. for og jeg fik oven i købet også en lille daim chokolade med, da jeg gik. Det fik jeg da ikke efter endt første samleje!

1

  • Jeg hader det så meget, at jeg faktisk ikke har været til frisøren siden 6. klasse. Klipper selv. Godt man har krøller. Så er der ingen der opdager hvor pisseskævt det er B-) Så er jeg også smånærig i den retning, må jeg indrømme ..og så hader jeg, når folk piller ved mit hår.
    Men hey, jeg det får jeg jo ingen kakao ud af.. Måske man skulle genoverveje det der frisør (;

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det store dilemma