Sig hej til mit nye møbel

Julemarkede på Værnedamsvej

Nu er vi her igeeeen. Armen altså der er jo så hyggeligt, at jeg ikke vil snyde jer for endnu et indlæg om Københavns (næsten) hyggeligste gade.

Min kæreste og jeg ville en tur der hen lørdag formiddag. Lige midt i nattefrost-og-røvnemt-at-falde-på-cyklerne-hov-der-ligger-da-også-sne-tiden. Men vi gjorde det og det var det hele værd. Bortset fra hjemturen hvor jeg vitterligt ikke kune føle mine tær og fingre og BROKKEDE mig som kun sure kvinder kan. Dér vil jeg ikke sige, at jeg var min kærestes favorit og jeg vil vove at påstå, at han sendte mig “blikket” en gang eller to. Ja jeg så det lissom godt!
Min storesøster tog også med og gik en kort tur, for hun skulle ud og købe julegaver med sin kæreste.

Nå anyways. Der var disket op med lækre specialiteter, glögg, en masse udsalg og loppe krims-krams. Jeg fandt et gråt strik halstørklæde fra Hugo Boss til en enkel halvtreller og så kradser det ikke en gang! Lucky me, siger jeg bare.

20131211-205442.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig hej til mit nye møbel