Spicy thaisuppe med karry, ingefær og ristet kokos

Min favorit kogebog

Jeg er indehaver af alverdens kogebøger. På spansk, på dansk og på engelsk. Jeg elsker, at få dem i fødselsdagsgaver og julegaver. Dels fordi de pynter og dels fordi jeg snildt kan bruge en hel aften på, at læse i dem. Jeg er vild med hver og én og de giver mig en masse inspiration til min madlavning.
Det er alt fra ‘Alle tiders..’, til Mette Blomsterberg og så ender vi helt nede i den del hvor det er discount kogebøger. De simple og lækre!
Det er især én kogebog der skiller sig ud. Den er grim, består af A4 sider og på forsiden er der et billede af min kæreste uden briller og uden bukser.

Da vi lærte hinanden at kende for snart seks år siden, flyttede han hjemmefra. Den gang tænkte jeg, at der skulle en personlig indflyttergave til, så som en hjemmelavet kogebog. Jeg klippede, klistrede og tegnede i den. Der var sågar plads til hans egne opskrifter. Men det var som om, at den ikke var helt så populær og overlod gaven til mig. Den har fulgt med mig da vi gik fra hinanden og helt til nu. Den proppet med inspiration og alle de lækre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy thaisuppe med karry, ingefær og ristet kokos