Bagte saltede mandler

Nedturs ønskeliste

Det der med, at min ønskeliste var hen af det man kalder ‘småkedelig’ og ‘uinspirerende’. Glem dem. Min far har vitterligt overgået sin yngste datter og har formået at skabe verdens mest dødsyge ønskeliste til jul.

Stavblender – lyder meget fornuftigt. Eftersom jeg lavede en mindre forbrænding på min arm, sidste jeg var hjemme hos ham. Der dér med to gryder, en varm suppe og en blender fungerer bare ligesom ikke så godt.

Underbukser – det samme ønske til jul, fødselsdage og fars dag. Ryst posten, tak!

Cowboybukser – mener du det? Kan dårligt nok finde ud af, at købe cowboybukser til mig selv.

Vinterjakke – det bliver min elevløn ikke just glad for. Prøver igen: ryst posten, tak!

Kære farmand, jeg skal nok selv finde ud af hvad du ønsker dig. Det dér går simpelthen ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte saltede mandler