Nedturs ønskeliste

Sig hej til mit nye møbel

20131211-203201.jpg

Næææ se mit nye skrivebord. Er det ikke bare pænt, hva? Lige nu er det tomt-tomt, men der kommer til at være lidt af hvert på det “kontor”. Der kommer blandt andre ting til at stå kasser af en art (til al vores lort), en tavle til at huske på ting og sager (som om det hjælper, det ser bare pis smart ud) og ikke mindst mit dårligste køb nogensinde: min stationær computer. Nuvel lortet skal vel have lov, at stå her trods alt. Og min kæreste skal da også have lov til at spille syrede tag-dig-lige-sammen-og-bliv-voksen-eller-i-det-mindste-anstændig-at-se-på-computerspil.

Jeg fandt det på DBA tirsdag aften og vupti, så stod det midt i min stue i går aftes. Til kun 300kr! Sweeeeeeeet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedturs ønskeliste