Julemarkede på Værnedamsvej

Spicy thaisuppe med karry, ingefær og ristet kokos

• 3-4 gulerødder
• 1 blomkålshovede
• 3 løg
• 3 fed hvidløg
• En peberfrugt eller to
• 2 dåser kokosmælk
• 1 grøntsagsbouillon terning
• ingefær efter behov
• chili
• karry
• olie
• kokosmel
• Salt

1. Hak og svits det hele i olie i en gryde

2. Tildæk grøntsagerne med vand, kom bouillon i og kog i et kvarter

3. Hæld lidt af vandet fra i en skål – så kan du selv regulere hvor tyk suppen skal være

4. Stavblend og kom kokosmælk i.

5. Kog op og smag det til med salt

6. Rist kokosmel på pande og drys på som tilbehør

20131212-094004.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemarkede på Værnedamsvej