Gravide kvinder og gode karakterer

Dip-dye-debut

17-03-13 03617-03-13 042

Her er resultatet af min debut med den hvide ColerBug. Det øverste billede giver et lidt grønligt skær, men det var altså ikke tilfældet i virkeligheden.

Jeg gav den ikke en ordentlig skalle, fordi det bare er onsdag og jeg havde ikke lyst til, at komme i skole og ligne en der var på vej i byen.. Men jeg synes nu det blev lækkert lyst, som jeg bedst kan lide det. Jeg var helt ekstatisk over hvor nemt det var og synes, at resultatet blev super flot. Man anbefaler, at spraye hårlak i, så det sidder længere. Det gad jeg ikke pga. sne, men det holdte alligevel i flere timer. ColerBug’en er en lille fyr, så man kan sagtens tage den med i tasken, for at pifte farven op.

Det drysser selvfølgelig enormt meget når man stryger det i håret, så man skal lige huske et håndklæde inde under håret(og fjerne hunden fra sine fødder – kræets sorte pletter blev grå og den stakkels fyr nøs en del efterfølgende). Inden man fjerner håndklædet er det en god idé, at ryste håret nogle gange, så det ikke drysser af på tøjet.

Der findes også utallige videoer på Youtube, hvor man kan se Kevin Murphy do his magic.

Alt i alt synes jeg det er et fedt profukt og jeg er på nuværende tidpunkt ved, at beslutte mig for om jeg skal bestille den lilla eller orange hjem.

Hælder måske lidt til den orange, da jeg synes, at farven er super flot og naturlig til brunt hår.

Ps. sorry, at billedkvaliteten er lidt crap. Men det er faktisk hamrendesvært, at tage billeder af sig selv bag fra.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravide kvinder og gode karakterer