Køre i hovedet-dag

Første skoledag

10-03-13 002

Velkommen Rikke!

I går havde jeg første skoledag på Panum Instituttet. Til dagligt er jeg elev som tandklinikassistent, så det er en meget anderledes hverdag jeg skal have de næste to måneder. Jeg har lært en masse ting i praksis, på klinikken og nu skal så jeg til at lære HVORFOR jeg gør de ting jeg har lært.

Det er utrolig spændende og det er nogle søde piger jeg er kommet i klasse med. Men hold da KÆFT hvor er jeg bare megadårlig til, at finde rundt på Panum. Med krykker! Jeg fik lige en hjerneblødning over dem i går og fik lyst til, at kyle de sataner ud gennem vinduet og råbe ‘vi sjes’! – men heldigvis kom to søde elever og redede mig fra gråd og hysteri midt på gangen. Tak.

Jeg sad og læste et par timer, indtil Cæsar afbrød min koncentration med sin gammelmands-snorken. Så op i røven med endodonti og kanalbehandlinger for nu vil jeg gå ud og bage pandekager eller noget andet hyggeligt.

En sovende og snorkende kejserhund, med verdens sødeste mule

10-03-13 014Min patient Claus er påbegyndt en kanalbehandling. Han bliver ikke hysterisk hvis jeg gaber ham lige i hovedet, eller prøver på, at udvide hans mund med begge hænder. Han er god nok!

10-03-13 012

2

  • Tandfe

    Må man ikke gabe patienterne lige ind i hovedet? Det gør jeg jævnligt- tjekker bare lige at de ligger med lukkede øjne ha ha 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • rikkekejseren1362684989474

    Haha du er sguda også så klog! Det er ligesom hvis man ikke gider at glo på visse personer når man skal sidde til bords med dem – så sætter man sig bare ved siden af dem. Smart!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køre i hovedet-dag