Young

Kære Vigga..

Kender I det hvor man føler, at der er noget man bliver nødt til at opnå inden man bliver 30? Eller nogle ting man skal gøre, steder man skal opleve inden et bestemt tidspunkt?

Sådan har jeg haft det lidt, siden min veninde fortalte at hun var gravid. Hun har det også selv på den måde. Vi har skulle nå, at sove sammen og tage ud og spise. Lige som vi gjorde da vi var yngre og som vi selvfølgelig stadig kan gøre i fremtiden. Det bliver nok bare på en anden måde. Og nu er det lige om lidt, at hendes lille pige kommer. For fanden jeg glæder mig til at se hvordan hun ser ud og give hende ubegrænset mængder af kys. Jeg glæder mig til hendes fødselsdage fremover og til, at fortælle hende en masse sjove historier om sin mor og jeg.

Min veninde og jeg har fået nået at besøge en del restauranter og vi har også haft dage med film, guf og sleep-overs. I går var vi ude og spise og nærmest under maden fik vi aftalt, at vi skulle på hendes yndlings restaurant La Fiesta, der ligger på Frederiksberg Allé. Livet stopper absolut ikke fordi man får børn, men jeg føler et snert af vemodighed og samtidig en kæmpe glæde over de oplevelser vi har haft og får fremover.

Det hele bliver så spændende og hvor føler jeg mig utrolig heldig ikke bare at stå på sidelinjen -men at få lov til at være en del af noget så stort. Så kære Vigga. Jeg glæder mig til at se dit rynkede lille ansigt og jeg håber, at du vil holde lige så meget af mig, som jeg ved at jeg vil holde af dig.

Ps. lad nu være med, at smadre din mors vidunderliv til atomer. Eller få kolik. Og glæd dig til, at møde din mor og far for de er faktisk ret søde. Min lille cocktailpølse.

lmadena 008

lmadena 012

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Young