Preppy og brætspil

Fredag

Fredag var sjov. Som i virkelig sjov!

Efter en meget kort skoledag på Panum, tog jeg hjem til min søster på Frederiksberg. Vi havde en aftale om, at hygge og tage ud og få lidt øllebajere. Det var jo fredag!

Vi snik-snakkede, grinede og spiste hjemmelavet pizza.

Efter maden gjorde vi os klar-parat til sjov og ballade og humpede ned på Frederiksberg Seminarium. Min søster læser til lærer på den skole og de holdte tilfældigvis fredagsbar. Billige fadbamser og god musik, den sad lige i skabet!

Vores veninde arbejder på Ideal Bar, ved VEGA og hun havde en vagt i baren, til en koncert. Vi syntes derfor, at det ville være en skidegod idé, at invitere os selv og da vi var kommet op på det der råbe-og-grine-forbandet-højt-niveau, valgte vi at tage der over.

Vi kom væltende ind ad døren på krykker og griner hysterisk, da vi pludselig blev klar over, at det var en intimkoncert med kyssende hipster/vi-bor-i-københavn-og-vi-har-det-for-vildt-over-vildmandsskæg-og-underlig-musik-hvor-de-synger-det-samme-igen-og-igen-kærestepar. ÜBER ALLES! Dét blandet med to piger, der bare er ude på slik og ballade-tid er absolut ikke en god kombi.

På trods af, at vi nok ikke var så velkomne, havde vi det nu meget skægt. Der blev blandt andet sagt ting som:

“Hovsa, jeg tror det er en intimkoncert!”

“Tror du jeg skal gå op og gi’ et nummer?”

“Hende der dørmanden vil gerne tale med dig”

“JOOO jeg kan sagtens gå hjem på krykker!”

“Har du set mine krykker?”

Og det indikerer vist, at aftenen var okay-vellykket!

(Undskyld til Kristina Madzaric for, at invadere din arbejdsplads og ødelægge en god stemning – vi ses, samme tid og samme sted på lørdag!)

Lidt eftermiddags chokolade

10-03-13 009

Oste og kød-orgie

10-03-13 012

Ny sailer-kjole fra H&M

10-03-13 010

Min smukke storesøster på Frederiksberg Seminarium

10-03-13 017

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Preppy og brætspil