Havregryn på højniveau
Jeg har hele dagen haft det for vildt over mit morgenmåltid. Jeg spiste noget så kikset som havregrød. Men bare på et helt andet niveau!
Mit tidligere forhold til havregrød har været noget jeg har kastet i løgneren, hvis jeg var rigtig lækkersulten og der ab-so-lut ingen andre søde sager var i mit køkken. Med en kæmpe klat smør på og umenneskelige mængder sukker selvfølgelig.
I morges kom havregrød og jeg så i en ny fase af vores forhold. Og jeg kan snildt sige, at vi er blevet nyforelskede.
Jeg lavede en ganske almindelig havregrød og tilføjede kokosmel, tranebær, rosiner og et strøg kanel. For satan jeg er i den syvende himmel! Stadig.
Jeg har nu tænkt mig, at gå all-in og eksperimentere med den ellers så forudsigelige havregrød, med friske frugter og bær. Sikke en drejning mit liv tager! Fuck den vilde ungdom – jeg skal være havregrødmester!
Måååms, det ser lækkert ud!!! Og sundt, ikke mindst.