Kursist og garderobepige

Sløv lørdag

I går følte jeg mig som én på hundrede år. Jeg kom hjem fra Frederiksberg Semi kl. 05.30 og var hamrende træt. Jeg har bare altid så svært ved at sove ordentligt, når jeg kommer (meget) sent i seng. Jeg fik dog alligevel 3 timers sammenlagt søvn.

Jeg slæbte mit halvdøde legeme (man skulle tro, at det var mig der havde været hønefuld og festede igennem dagen før) ud i bad og cremede mit ansigt ind i en hulens masse makeup. Hurra for det! Af sted mig mig for jeg skulle til Stine Goya lagersalg i Tullinsgade.

Det var crap. Som i øv-der-er-kun-alt-det-grimme-og-bæfarvede-tøj-tilbage. Jeg var åbenbart alt for sent ude. Jeg fik af vide, at der havde været en laaaaangt kø ned ad gaden, da de startede lagersalget i torsdags. Så nogen er da kommet hjem med lækre varer – bare ikke mig.

Jeg strøg hjem, lavede en dejlig kop the og lagde mig på divaneseren. Til messen i fredags, købte jeg en dåse Kusmi Tea. Den hedder Kashmir Tchai og smager utrolig godt. Først mindede duften mig lidt om jægerpølse (say what?!), men da jeg fik lavet en kop af det, duftede den skønt. Thank god for that, for det er da knap så apetitteligt med pølse-the?

Jeg faldt omkuld og vågnede først igen omkring 21.00 tiden. Lå og så en halv koncert med Justin Bieber og nød det faktisk (igen: say what?!). Bum og så faldt jeg omkuld igen.

Hip hurra for en festlig lørdag!

lørdag 001

lørdag 002

Kejseren fik lov til, at ligge op ad sin mor hele dagen. Man på gerne om lørdagen..

lørdag 009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kursist og garderobepige