Pissaznegle

Forår i Købstaden

I går var jeg i Tjøvenhavn med min højgravide veninde. Hun skal til konfirmation og havde i den forbindelse temmelig meget tøjkrise. Derfor tog vi på tøjrov på strøget. Ind imellem der fik vi et pitstop på Café Europa, hvor vi kunne sidde og nyde den skønne forårssol. Vejret var perfekt. Solen var perfekt og iskaffen var perfekt.

 Vi sad bla. og talte om ferier. Nærmere bestemt charterferier, hvor man ikke laver andet end at ligge ved poolen, spise god mad og drikke drinks. Jeg håber, at komme ud og rejse i år, men nu må vi se hvad der skal ske. Uanset hvad glæder jeg mig helt vildt til sommer!

Bum, bum! Hun fandt sit festtøj og jeg fandt mit. Det skal jeg nok komme til at vise her inde på bloggish. Don’t you worry child.

Startede dagen med et luksusmåltid. Juice med appelsin, spinat, ingefær og græskarkerner. Hertil lidt knækbrød med rejeost uden rejer.

hygg 016

Jeg workede min denimskjorte fra H&M og sikke-lange-kasser-jeg-får-trøjen. Jakken er fra Cottonfield, som jeg fandt til en 50’er på et loppemarkede.

hygg 041

Smuk, smuk, smuk

hygg 065

Iskaffe & hyldeblomst saft

hygg 066

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pissaznegle