Terninge-bar i mode mekka

Kristi Himmelfarts dag

Hvem dævlen er Himmelfart?

Det er netop nu lige gået op for mig, at dagen i går ikke hed ‘Kristi Himmelfars dag’. Troede det havde noget med Vor Herre, Faderen og alt det der pjat. Men der kan man da bare se.

Nå men den blev altså brugt (med tømmermænd) og min familie. Min søster, hendes kæreste, min far og hans kæreste kom hjem til os i går og spiste god mad. Vi havde hver især taget noget med, så min kæreste og jeg ikke skulle stå med det hele selv. Vi fik kalve mørbrad, nye kartofler med alt for meget hvidløg dressing og jeg havde kokkereret både græsk salat og en blomkålssalat, som i får opskriften på. Til dessert fik vi chokoladevaffel-kurve med vanille is og hindbær. Dertil fik vi en rigtig, rigtig, rigtig god dessert vin fra San Torini. Det var jo helligdag..

Jeg havde min “nye” kjole på, som jeg fandt i januarudsalget i H&M. Det er en cremefarvet kjole med nedringet ryg. Farven er så fin og sommerlig – og så har jeg den faktisk også i sort.

10-05-13 011

Blomkålssalat. Opskrift en af dagene

10-05-13 016

Chokoladevaffel-kurv, vanilleis og friske hindbær

10-05-13 00910-05-13 018

Cæsars biologiske mor skal forresten have hvalpe, så endelig sig til hvis nogen skulle være interesseret

10-05-13 003

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terninge-bar i mode mekka