Værnedamsvej igen

Svigerhygge

Jeg fik den vildeste dessert i går!

Som i den vildeste og flotteste hjemmelavede dessert nogensinde. Jeg tog hjem til mine svigerforældre i går eftermiddag og nød solen og foråret i deres have. Til aftensmad fik vi steg og bagte kartofler. Men desserten var endnu vildere. Min svigermor er sindsygt god til, at lave mad og min svigerfar er gammel konditor (pisse farligt kan I godt se, ikke?). Da jeg var 15 år arbejdede jeg i en bagerforretning og der sagde alle til mig, at fordi man stod i kageduften hele dagen, havde man ikke lyst til at røre bagermad. Nogensinde!

Bull..

..shit!

Det skræmte bestemt ikke mig og jeg levede stort set af nutellamadder, flødekager og wienerbrød. Dem med rigtig meget snask i selvfølgelig.

Nå, men min svigermor havde så lavet en Daim islagkage med mandelbund. Is med Daim og man-del-bund – er I mæ’? Fårk den var lækker og sindssyg flot altså. Jeg fik desværre aldrig opskriften på den, for jeg var dybt optaget med at spise den. Men hvis nogen vil have den, kan I bare sige til.

4-5-13 034

4-5-13 036 4-5-13 værnedamsvej 033

4-5-13 værnedamsvej 040

4-5-13 værnedamsvej 046Tror forresten også, at Cæsar havde det meget hyggeligt..

4-5-13 værnedamsvej 054

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værnedamsvej igen