Velkommen til Vigga

Bakketur

Hele lørdagen blev brugt på at være på bakken med min kæreste, hans venner, deres kærester og børn. Og så blev der vist nok også drukket lidt øl.

Det var jo perfekt vejr det meste af dagen, så vi holdte picnic i skoven og nød solen. Jeg har kendt min kærestes venner i mange år, men i går synes de lige pludselig at jeg skulle på “optagelses prøve” i deres crew. Det bestod i, at jeg skulle kunne følge med i deres øl-drikkeri, pisse i skoven, tale tisse-koner og sillibabser. Ærgerligt for dem, at jeg netop er ret god på det område. Og jeg vil vove og påstå, at hvis min øl-bowling-makker ikke var så enormt dårlig, så havde jeg tævet dem i det. Som en rigtig dame, selvfølgelig.

Selvom jeg klarede det forrygende, så ville de dog lige have et par dages betænkningstid. Og så trak det vist lidt ned, at jeg ikke gider, sælge dem videre til mine veninder. Jeg måtte også kaste håndklædet i ringen, kaste op og vælte ind i seng. Men det siger vi ikke til nogen.

Willum får lige en øl af “Onkel-Nicho” når mor ikke kigger

Bakken 081

Bakken 089

Bakken 020 (2)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Vigga