BODY SPICE

Fredag med fredag på

I går var den slags dag hvor man render rundt med et smil på læben hele dagen. Sådan en dag, hvor man føler et snert af det dersens lykke. Eller også var det fordi jeg blev lidt halvsnaldret af al det vin min kæreste kom hjem med. En rød til maden og en hvid til desserten. Total fiskal at lave det stunt, men egentlig top-iorden på en sådan fredag!

Efter arbejde cyklede jeg hen og mødtes med min søster på Fredensbro. Det er klart min yndlings udsigt i København, med frit udsyn til Dronning Louises bro. Det er som at sidde i en oase midt i byen. Nå men, vi skulle fejre at hun nu er uddannet samfundsfagslærer, så hun skulle selvfølgelig lige have en lille gave. Jeg havde købt en blandet chokoladeæske med fra Peter Beier på Strandvejen og jeg tror hun blev ret glad for gaven. Fik i hvert fald en besked senere om at hun havde spist næsten halvdelen af æsken. Stort tillykke til hende!

Om aftenen lavede jeg flødemad á la min far. Han er for vild til dét med flødemad og denne ret er så lækker, at jeg har lyst til at rulle mig i den. Opskriften får i én af dagene.

Rigtig god lørdag til jer derude!

Jeg havde min nye pencilskirt på fra Gina Tricot. Fandt den på udsalg til 129kr. tror jeg. Toppen er fra H&M og prisen ligger på ca. 50kr. YOU GO GET IT!

lmadena 019

lmadena 015

lmadena 031

lmadena 032

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BODY SPICE