En stolt lillesøster

Og vinderne er..

Houston we have a winner!

De tre heldige vindere af STARS by Tina Groth er..

21-06-13 034

STORT tillykke til jer tre og jeg håber I bliver ualmindeligt glade for jeres STARS!

Jeg har hele ugen udtænkt geniale planer med hvordan lodtrækningen skulle foregår. Noget med Kejseren der skulle spise nogle kiks eller at han skulle løbe hen til nogle ting ..altså, at han skulle gøre noget der ville finde frem til vinderne. Men let’s face it. Uanset hvordan man vender og drejer den, så er Kejseren bare en hund. En rigtig sød, men helt og aldeles inkompetent hund, med evner der ikke rækker særlig langt. Så jeg trak jeres navne op fra min Babushka-kop. Ikke det mest opfindsomme, men faktum er, at vi nu har fundet tre heldige vindere.

 så vil jeg lige takke alle jer læsere der har været med i den! Jeg er på den lyserøde sky over jeres søde ord om bloggen og så har jeg haft et vanvittigt læsertal. Props til alle jer! Det betyder så utrolig meget for mig og det gør, at jeg selvfølgelig vil blive ved med at skrive upassende, hysterisk og med madglæde her på bloggen! Der skal nok komme flere konkurrencer, så stay tuned. Peace.

Bakken 058

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stolt lillesøster