Pasta gorgonzola
rikkekejseren1362684989474
Hvis der er andre der er lige så pjattet med gorgonzola, som jeg, skal I næsten prøve denne pastaret. Den er vanvittigt lækker og vigtigst af alt nem. Det er en opskrift jeg har lært af min mor, som hun selv har kreeret. Det var noget med en omgang pasta cabonara. Den fik damen så kvalme af. Hun fandt ud af at det var æggenes skyld. Og så kom hun vist i tanke om hvor meget hun holdte af gorgonzola.
Så retten har absolut intet med pasta cabonara at gøre. Men den er god!
Ingredienser:
- Båndpasta
- ½ l. fløde
- 2 pakker skivebacon, skåret i stykker
- en pakke gorgonzolaost (uden de dér modbydelige hårde kanter)
- 3 fed hvidløg, hakket fint
- oregano
- friskkværnet peber
- evt. brød
Opskrift:
- Steg bacon og tilføj hvidløg
- kom fløde og oregano i (pas på med at komme salt i, da bacon er meget salt)
- lad osten smelte i sovsen og lad den simre i ca. 10 min.
- kog pasta og bland det hele sammen
- kværn peber over og spist evt. brød til
Ingen kommentarer endnu