Forbandede visdomstænder

Påskefrokost

Min far inviterede til påskefrokost skærtorsdag. Han bor i en landsby, der hedder Sønderby og det var der frokosten skulle afholdes. Både min fars familie, sin kæreste + børn og min mors familie, sin mand og alle påhæng var der og vi havde en fest. Der blev spist, drukket og grint en del.

Det dér med, at snaps gør noget vanvittigt ved én, det må være en skrøne. Jeg blev hverken ubehagelig eller smed tøjet dansede på bordene. Tværtimod blev jeg helt pjattet med gorgonzolaen fra det berømte ostebord og irsk kaffe. Det kan godt være at jeg grinte højere og højere – og fortalt lidt for mange (upassende) jokes om tissekoner. Men ubehagelig?  Ikke dén her Rikke.

I dag skal jeg have mig en Rikke-Cæsar-dag. V iskal hygge os alene hjemme og lave ting vi ikke har gjort længe. Måske bage, lave et fodbad eller barbere mine ben (det er i hvert fald pinligt lang tid siden). Iiiiiiiih hvor bliver det en hyggelig lørdag.

Leopard haremsbuks fra Gina Tricot, tee og bomberjacket fra H&M, røde læber, møtrikhalskæde fra BILKA

påske 008

Jeg brugte igen den hvide Color Bug fra Kevin Murphy.

påske 007

Sød fingredetalje med sammenhængende ringe med kæde

påske 047

Søster sød & søster klam med gorgonzolakiks

påske 032

 <a href=”http://www.bloglovin.com/blog/6501139/?claim=dkq35z2sjs6″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbandede visdomstænder