Om de store ting

Pasta bolognese

Forleden lavede jeg den lækreste pasta bolognese. Normalt synes jeg det er sindssygt kedeligt, for ikke at tale om vandet og ofte er der, efter min smag, alt for meget kød i.

Men ikke denne gang. Jeg piftede den op med balsamico og det var som, at komme i himmerriget. Altså næsten. I får lige opskriften og så håber jeg, at I vil kunne lide den lige så meget som jeg.

Ingredienser:

  • 2 hakkede løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 3 finthakkede gulerødder
  • 2 dåser hakket tomat
  • 200g. oksekød
  • 4 spsk balsamico eller efter behov
  • 1 tsk oregano
  • Evt. chili
  • Salt + peber
  • Kogt pasta
  1. Brun køddet og svits løg, hvidløg og gulerødder i en gryde. Tilsæt balsamico og kog ind i små 5 min.
  2. Blend tomat, chili, oregano og hæld i gryden. Giv det et opkog og lad det simre i 15 min ca.
  3. Tilsæt salt + peber og kog pasta til.
  4. Bum!

lørdag 003

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om de store ting