Fyraften

Bodega-mutter

Dét er mig! Meget kan man sige om værtshuse, men hold nu op hvor er det pisse hyggeligt at drikke sig fuld på sådan nogle. Især når man er to piger. To meget fulde piger, der bare er ude på slik-og-ballade-tid. Jeg tror ikke engang jeg kan tælle til det antal øl jeg fik i går. Men gode – det var de! Den første smager altid sindsygt lækkert, men det gjorde de næste ti altså også.

Det sidste jeg mindes fra aftenen var, at jeg bond’ede heldt vildt med bodega-mutteren og fik vist nok solgt min kusine til én af hendes sønner.. Der var også noget med en snak om banan-patter og vupti så vågnede jeg op i morges med croissant rester i munden. Det indikerer da bare, at det var en kongeaften.

Nu skal jeg ud og nyde det lækre vejr på Amager strandpark og måske der glider en lille is med fire kugler ned. Mon ikke der gør det?

Min venindes flotte tapet og håndtegn

lmadena 007

Blomster så flotte, at jeg blev nødt til at lægge mig i dem.

lmadena 037

Sydhavnen by night

lmadena 051

2

  • Janne T.

    Hvor tager du hen når du går i Sydhavnen? Jeg har ikke været så meget til de værtshuse her ude, så jeg tager altid ud til byen. Men det ligner P. Knudsensgade lige ved Sjælør st. dit sidste billede er taget?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • rikkekejseren1362684989474

      Hej Janne 🙂

      Du har ret, det er P. Knudsensgade i Sydhavnen. Det er der værtshuset Sydvest ligger og det er smadder hyggeligt hvis man er i humør til snik-snak og flaskeøl.

      Hilsen Rikke 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyraften