Søndag

Det dér lykke

I dag skal det handle lidt om lykke. For hold da op hvor hører jeg om mange “lykkelige” mennesker og jeg læser en del blogs, hvor bloggerne definerer lykke.

Og det synes jeg at man skal passe på med.

Er der måske nogle der er klar over, at der i 2012 var 15709 skilsmisser? Eller at man som husejer kun kan nyde sin have i det der svarer til ca. tre uger om året? Og at der faktisk også skal slåes græs og at blomster koster en formue? At deres små søde unger en dag vokser op og bliver en pain in the ass og tager narko eller slår ældre damer ned, når forældrene ikke ser det?

Jo jeg kan da også have dage hvor jeg er så glad i låget, at man kan se det i hele mit ansigt og kropssprog. Hvor jeg føler et snert af det dérsens lykke. Jeg kan også lykkeligt have glemt alt om hvor meget hjemmerørt remoulade feder.

Men om jeg er lykkelig?

Fandme nej. Nej tak. Hell no. No gracias.

Der er da ingen mennesker der kan være lykkelige. Og slet ikke på den måde, at intet kan ødelægge det. Hvis jeg gik og sagde, at jeg følte mig lykkelig, ville jeg da straks træde i en tynd-mave hundelort, blive ramt af en kronisk sygdom, eller en kæmpe flue vil flyve direkte ind i mit øje. For man kan ikke være lykkelig i min verden.

Man må hjertens gerne være glad – men husk lige realitetssansen. For søren.

Puha der kom den dér procentdel du-skal-ikke-tro-du-er-noget-nordjyde op i mig. Men ellers går det meget godt..

Har læst til eksamen i dag og nydt solen. Skal til eksamen i oral kirurgi i morgen og jeg håber det ender lykkeligt

7-5-13 029

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag