Lagsagne
rikkekejseren1362684989474
Alle ved at simremad er det bedste. Det fås ikke bedre. Jeg lavede derfor en rigtig god lasagne forleden dag. Det var den slags eftermiddage hvor jeg havde tid til at lave den super lækker. Lasagnesovsen fik lov til at simre i en halv time inden, jeg begyndte at bygge den op i lag. Da jeg havde bygget den færdigt stod den og trak endnu en halv time, inden jeg satte den i ovnen. Hvis man har tiden til det, vil jeg klart anbefale at lave den på den måde.
Ingredienser:
- 200g hakket oksekød
- 2 dåser hakket tomat
- 1 dåse tomat puré
- 3 løg, hakket
- 3 fed hvidløg, hakket fint
- 3 friske tomater, skråret i tynde skiver
- 5-6 store gulerødder, hakket fint
- ½ muskatnød, revet fint
- 2 dl mælk
- 2 dl vand
- lasagne plader
- mornay sauce
- evt. mexikanske krydderier
- salt
Opskrift:
- brun kødet og tilsæt løg, hvidløg, gulerødder
- kom hakket tomater, mælk, vand og kog op
- tilføj reven muskatnød, krydderier og salt og lad det simre i en halv time
- byg lasagnen op i lag. Først kødsovs – plader – mornay sauce
- slut af med kødsovs og mornay sauce og læg de fintskåren tomater oven på
- lad den stå i yderligere end halv time
- bag i forvarmet ovn på 200 grader i 30 min
Ingen kommentarer endnu