Fredag

Hjemme eksperiment

Jeg har for nogle dage siden været helt oppe og ringe over babymad havregrød på en lækrere måde, end den sædvanlige med sukker og en smørklat.

Jeg er jo ved at blive voksen

..ved at blive sundere?

..prøver at komme i bikiniform?

Nå, det bliver vist ingen af delene. Jeg tror bare, at jeg er i fuld sving med, at eksperimentere med begrebet ‘havregrød’. Nogen mener, at det er babymad, men jeg vil bare gerne have et voksen-agtig-og-sundere-alternativ til morgenmad. Og ikke nok med, at det er billigt – så smager havregrød faktisk ret godt.

Jeg er sådan en type, der går fuldstændig gok-amok over en bestemt spise, for en periode. Vender og drejer opskrifter, tygger lidt på dem og spytter dem ud igen, når jeg er træt af, at spise det samme og det samme igen. Hvem sagde parforhold?

Anyway..

For en måneds tid siden gik det ud over begrebet ‘suppe’. Men det emne er jeg ikke helt færdig med, for suppe er min favorit aftensmad. Jeg har som sagt eksperimenteret lidt med forskellige former for havregrød med bær, frugt og grøntsager, som jeg lige vil vise billeder af.

Havregrød med brombær, kokosmel, kanel og hakkede mandler. Det smagte super godt og farven var en virkelig flot lilla. Men jeg må tilstå, at det blev for surt og jeg måtte derfor tilføje en smule rosiner.

10-03-13 002

Det næste eksperiment, var det jeg spiste i morges og er absolut min favorit! Alm. havregrød med 1 fintrevet gulerod i og æblestykker med kanel på. Den var i en flot orange og så smagte det fantastisk. Det havde nok noget med gulerodens sødme, at gøre. Det sad simpelthen lige i skabet! 

17-03-13 008

Resten af dagen skal jeg bruge på, at læse op til en prøve jeg har tirsdag (indsæt panisk smiley) og lytte til Miguel.

Hvad Kejseren angår, er han fuldt optaget af sin nye lækre kurv og et stykke legetøj, der skal likvideres.

10-03-13 028

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag