Rødbedehelvede

Om alting og ingenting

Nå, nu jeg bare er sprunget ud i, at fortælle om mine rødbedeoplevelser, synes jeg, at jeg skylder en forklaring på hvor jeg befinder mig i verden. Her kommer en lille opsumering af hvad jeg har gået og foretaget mig.

For at starter fra scratch, så tog min kæreste og jeg på romantisk kærlighedsferie til den græske ø Karpathos. Bræk, bræk og atter bræk. Det med romantikken, det passer meget godt, men hvad kunne vi gøre? Der var varme, sol, drinks. Ret mange drinks faktisk. Og så var vi helt alene! Det var helt perfekt og jeg vil våve at påstå, at det var den bedste ferie nogensinde.

Da vi kom hjem var jeg fortvivlet og bitter. Fortvivlet over, at vi endnu ikke havde fundet en lejlighed i Valby/Vesterbro/Frederiksberg området og bitter over, at jeg ikke kunne leve mit liv som jeg gerne ville. Altså bo i byen. Cykle til og fra arbejde. Cykle alle vejne! Være sammen med min søster i hverdagene. Det var bylivet jeg hungrede efter og så var jeg også en lille smule desperat efter at komme væk fra vores lejlighed. Det var den lejlighed jeg flyttede hjemmefra i, sammen med min kæreste. Det var i den lejlighed vi fik Cæsar og dér vi lærte, at blive voksne. Okay, semivoksne. Men! Det var altså også der vores liv i en periode var fyldt med arbejdsløshed, uvenskab, de utallige trusler om brud i vores forhold. Og så dén gang hvor jeg gjorde alvor af det og faktisk skred fra min kæreste og forlod Cæsar for en periode. Dét, at gå tilbage til min kæreste – og Cæsar er det bedste jeg nogensinde har gjort, men at flytte tilbage i vores, den gang fælles, lejlighed var et helvede. Jeg følte, at jeg var gået to skridt frem og mindst tyve skridt tilbage, for det var ikke mit hjem længere eller den måde jeg ville leve på. Jeg kunne på en måde ikke udvikle mig som menneske og jeg følte mig total uinspireret af at bo i en betonklods midt på Vestegnen. Nej tak. Så da vi kom hjem fra ferie gik der et par dage med at løbe skrigende rundt i lejligheden, i håb om at min kæreste ville sige ‘SÅ, nu har jeg fundet den’, bare sådan lige bum: værgo’ ny lejlighed til jer-agtigt. Og det skete sgu. Dældulme om det ikke gjorde! Nu står vi så her: vi bor hos min mor og hendes mand. Fedt nok, tjek. Vi renoverer på vores Valby-lejlighed. Som om jeg Elsker at lege håndværker, tjek. Nævnte jeg, at vi bor hos min mor og hendes mand? Ikke så meget high-five, bare tjek. Vi flytter om ca to uger. TJÆK, mand!

Smukt på en smuk måde, midt i renoveringen

1383027_10151656251162001_432972368_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedehelvede